een lijstje...
*zaterdag 15/09: spaghetti
*zondag 16/09: kip op deze wijze, ik vermeld later nog wel of het oké was of niet
*maandag 17/09: eigenlijk mijn vrije dag, maar ik heb een opleiding te volgen, dus ga ik werken, en vermits mijn dochter zich morgen weer onder de werkende bevolking zal begeven, gaan we samen met de trein naar Brussel.
Op het menu: blinde vink met worteltjes en erwtjes
*dinsdag 18/09: stoofvlees met witloof
*woensdag 19/09: spinazie met kalkoenschnitzels
*donderdag 20/09: vis met boursin en zo
*vrijdag 21/09: zoals altijd pasta hé, van goede gewoontes mag je niet afwijken...
voilà kort en bondig, maar vooral handig...zo kan mijn wederhelft elke dag checken wat er voorzien is...
Kip- en kabeljauwreceptjes opgeslagen. Die citroen, die zou je ook wel kunnen vervangen door opgelegde citroen uit de Turkse supermarkt, vermoed ik. Ik gebruik die in tajine gerechten.
BeantwoordenVerwijderen