zaterdag 5 november 2011

week 45 in 't center van 't land

na efkes afwezig te zijn geweest... ben ik hier weer ;-)

*zaterdag 05 november: quiche met zalm en broccoli, volgens het recept van Libelle lekker, en elke keer verbaast het me weer hoe fel zo ne quiche vult...
*zondag 06 november: kip met een krokant kaaskorstje, dit recept heb ik hier gevonden, ik doe er gewoon een hoop gestoofde groenten bij: paprika, wortelen, champignons
*maandag 07 november: nu mijn dochterken en schoonzoon ergens in Afrika rondtoeren met Debbie, komt alleen mijn zoneke eten, hij eet vegetarisch, dus voorzie ik nogal ne keer vis, of iets dergelijks. Voor vandaag staan scampi op het menu, thaise curry met scampi, peultjes, worteltjes en tomaat. Hierbij dan rijst of pasta. Dit recept komt uit het boek 'Kilootje minder'.
*dinsdag 08 november: vandaag voorzie ik varkenshaasje met witlof en gekookte aardappelen, niks speciaals dus, maar zeker ook lekker.
*woensdag 09 november: weer niks speciaals, ik veronderstel dat er wel wat overschot zal zijn van het vlees van gisteren, dan eten we dat vandaag wel op met boontjes en aardappelen.
*donderdag 10 november: vandaag heb ik een extra dagje vakantie en maak ik kalfsbrood klaar, met broccolipuree of iets dergelijks. Of misschien toch geen puree, want dat past niet zo goed in het menu als je een beetje wil diëten hé.
*vrijdag 11 november: één of andere vorm van pasta, misschien maak ik deze variatie eens klaar.

En daarmee zit de week er weer op. Alhoewel ik maandag niet werk, maak ik daar volgende week een uitzondering op en spoor ik ook maandag richting Brussel, ik heb dan in de namiddag het tweede deel van een opleiding en ik plak er dan ook maar de voormiddag aan vast, want als ik alleen de namiddag naar Brussel ga, dan weet ik al dat ik de voormiddag niet veel zal verrichten hier thuis. En de week daarna zijn we (Yves en ik) een hele week thuis, een hele week vakantie...werkvakantie want er moet geverfd worden en er moeten nog enkele andere klusjes afgehandeld worden. Maar dat is voor dan en daar vertel ik later wel wat meer over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten