heel lang geleden..., hier toch nog eens ne menu
*zaterdag 25/08: de jarige zoon van Yves was hier, dus eten op restaurant en daarna nog naar de bowling
*zondag 26/08: varkensgebraad met bloemkool en blackwell saus
*maandag 27/08: ballekes in tomatensaus met wat rauwkost, ballekes zullen vandaag klaargemaakt worden, want mijn vrije dag morgen wordt uitzonderlijk omgezet naar een werkdag
*dinsdag 28/08: vis met rode ratatouille, niet met zalm, maar met de vis die in de diepvriezer zit
*woensdag 29/08: kip met wokgroenten en couscous of mie of rijst
*donderdag 30/08: spinazie met worst, misschien meer winterse kost, maar het moet maar kunnen ;-)
*vrijdag 31/08: pasta, er zit nog saus in de diepvriezer, dus ook vandaag zal het snel kunnen gaan.
voilĂ , kort en bonding.
*zaterdag 25/08: de jarige zoon van Yves was hier, dus eten op restaurant en daarna nog naar de bowling
*zondag 26/08: varkensgebraad met bloemkool en blackwell saus
*maandag 27/08: ballekes in tomatensaus met wat rauwkost, ballekes zullen vandaag klaargemaakt worden, want mijn vrije dag morgen wordt uitzonderlijk omgezet naar een werkdag
*dinsdag 28/08: vis met rode ratatouille, niet met zalm, maar met de vis die in de diepvriezer zit
*woensdag 29/08: kip met wokgroenten en couscous of mie of rijst
*donderdag 30/08: spinazie met worst, misschien meer winterse kost, maar het moet maar kunnen ;-)
*vrijdag 31/08: pasta, er zit nog saus in de diepvriezer, dus ook vandaag zal het snel kunnen gaan.
voilĂ , kort en bonding.
Smakelijk
Geen opmerkingen:
Een reactie posten