maandag 9 mei 2011

week 19 in 't center van 't land

week 19
't Is al maandag, hoog tijd voor een nieuwe menu.
*zaterdag 07 mei : vandaag zijn we eens naar de markt in Mechelen geweest, niks speciaals gekocht, alleen wat aardbeien en een kip gebakken aan 't spit, (en dit was echt wel hééééél lang geleden) misschien niet heel lijnvriendelijk, maar lekker en snel klaar.
*zondag 08 mei : 's middags een verrassingspicnick mij 'aangeboden' door mijn zoneke en dochterken, in 't bos, met koffie, thee, belegde broodjes, brownies, aardbeien met bloemsuiker...kortom alles erop en eraan, lekker.  's Avonds waren we dan onder ons tweetjes en stonden er scampi op het menu, scampi diabolique.
*maandag 09 mei : Wij eten graag paprika en kip, volgend receptje past dan wel, ik vond het bij Silke :
een stoofpotje van kip en paprika.
*dinsdag 10 mei : Yves is nog enkele weken thuis (ingreep aan de schouder, remember...) maar vandaag is't voor mij werkendag, en ik weet nooit echt vooraf wanneer ik ga thuiskomen, (ten vroegste de trein van 16u22, ten laatste die van 17u55) dus mag het dan wel makkelijke kost zijn, zoiets als worteltjes en erwtjes met worst.
*woensdag 11 mei : vandaag een dagje extra thuis.  Ik dacht eens gevulde paprika's te maken, volgens het recept dat ik de site van Knorr las, ben benieuwd.
*donderdag 12mei : heel gewone kost : rode kool en blinde vink, met aardappelen natuurlijk.
*vrijdag 13 mei : dan wordt het (heel waarschijnlijk) spaghetti ofwel varkensreepjes met groenten in de wok.  't Zal een beetje afhangen van de tijd en goesting van 't moment.
En daarmee zit deze week er weer op...Volgende week een nieuwe week met nieuwe = andere kost.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten