Na een onderbreking van een paar weken, ben ik hier weer terug...
Waarom een paar weken geen weekmenu??? Geen zin in een menu verzinnen, dus ook geen menu op de blog.
Maar niet getreurd, 'we' zijn er weer...
Waarom een paar weken geen weekmenu??? Geen zin in een menu verzinnen, dus ook geen menu op de blog.
Maar niet getreurd, 'we' zijn er weer...
De week die eraan komt, wordt weer een heel normale week, gewoon alle dagen werken, allé, ik toch, want Yves zit nog thuis, en dit zeker nog tot eind mei, maar de behandelende dokter zegt dat hij heel goed revalideert en zeker op schema zit, beter nog, hij zit zelfs vooruit op schema, dus met wat geduld en boterhammen komt dit zeker in de sakosj...En ik ben natuurlijk maandag thuis hé, mijne vrije dag. Al mijn vakantiedagen van 2010 zijn opgenomen, nu kunnen we beginnen plannen voor de dagen van dit jaar, en ik heb ook nog een paar recupdagen staan, dus...
Maar genoeg gezeverd, hier komt-ie dan, ne nieuwe weekmenu
*zaterdag 30 april: vol-au-vent met wat rauwkost, de vogel zit nog in de diepvriezer en mag wel eens opgegeten worden en bijkomend voordeel : snel klaar
*zondag 01 mei : ovenschotel met varkensvlees en rijst, dit recept heb ik hier gevonden, daar staan nog wel wat snel klaar dingen, die er allemaal lekker uitzien ook, meer moet dat niet zijn.
*maandag 02 mei : bij Dagelijkse Kost vond ik het volgende : bloemkool met blackwell varkenshaasje en aardappelen.
*dinsdag 03 mei : vandaag moet het vooruitgaan, want het is de eerste verjaardag van Het Leuvens Stiksel en ik was er de eerste keer bij, dus ik wil er zeker ook vandaag zijn, dus zullen het wortelschijfjes met Boursin cuisine worden, daar hamburger of iets dergelijks bij en aardappelen.
*woensdag 04 mei : ik kom vandaag normaal gezien pas rond 18u40 thuis, dus het moet iets zijn dat snel klaar is en iets dat Yves ook kan fiksen, spinazie met chipolata of vis...
*donderdag 05 mei : enkele weken geleden hebben we prei ovenschotel met vis gegeten, dat was lekker en dus voor herhaling vatbaar.
*vrijdag 06 mei : macaroni met ham en kaas à la Jeroen Meus, niks moeilijks aan, en (weeral) snel klaar.
*zondag 01 mei : ovenschotel met varkensvlees en rijst, dit recept heb ik hier gevonden, daar staan nog wel wat snel klaar dingen, die er allemaal lekker uitzien ook, meer moet dat niet zijn.
*maandag 02 mei : bij Dagelijkse Kost vond ik het volgende : bloemkool met blackwell varkenshaasje en aardappelen.
*dinsdag 03 mei : vandaag moet het vooruitgaan, want het is de eerste verjaardag van Het Leuvens Stiksel en ik was er de eerste keer bij, dus ik wil er zeker ook vandaag zijn, dus zullen het wortelschijfjes met Boursin cuisine worden, daar hamburger of iets dergelijks bij en aardappelen.
*woensdag 04 mei : ik kom vandaag normaal gezien pas rond 18u40 thuis, dus het moet iets zijn dat snel klaar is en iets dat Yves ook kan fiksen, spinazie met chipolata of vis...
*donderdag 05 mei : enkele weken geleden hebben we prei ovenschotel met vis gegeten, dat was lekker en dus voor herhaling vatbaar.
*vrijdag 06 mei : macaroni met ham en kaas à la Jeroen Meus, niks moeilijks aan, en (weeral) snel klaar.
Voilà, hop naar de volgende week ...
PS : ik hoop dat ik vrijdagavond niet vergeet te kijken naar 'Goe gebakken', niet dat ik zo ne bakker ben, ik ben eigenlijk ook genen dessertenfreak, maar ik zie wel graag hoe het allemaal klaargemaakt wordt en bij Sofie lijkt het allemaal 'piece of cake'... ;-)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten