maandag 7 maart 2011

week 10 in 't center van 't land

een gewone week, met ne keer niks speciaals, alle dagen werken (behalve vandaag natuurlijk) en ook met niks speciaals op het menu.
* zaterdag 05/03: al gepasseerd en vermits de spinazie met de vis in de week niet klaargemaakt werd, hebben we dit dan maar gegeten.
* zondag 06/03: in de namiddag gingen we naar een verjaardagsfeestje van de dochtertjes van een vriendin, Yves had in de krant gelezen dat den Ikea in Zaventem 's middags open was en dat je voor 2.50 eur friet met steak kon eten...dus wij naar Zaventem, en we waren daar niet alleen ...er stond een lange rij aan te schuiven... en wonder boven wonder het ging verbazend snel vooruit, dus zondag hebben wij goedkoop gegeten, 't was natuurlijk gene steak van 300 g of meer, maar dat hebben we ruimschoots gecompenseerd met de taart die er later geserveerd werd ;-)
* maandag 07/03: gekookte patatjes met boontjes en gehaktbrood met ajuinsaus zoals klaargemaakt in Dagelijke kost, en 't was echt lekker. 
* dinsdag 08/03: heel waarschijnlijk prei met melksaus en schnitzel, niks fancy, gewoon gewone kost.
* woensdag 09/03: 't moet snel gaan dan, want ik kom maar rond 18u40 thuis en ik moet al om 19u45 op de fitness zijn...maar Yves is thuis, dus kan hij al wel één en ander voorbereiden  :-)  
* donderdag 10/03: rode kool met zwarte pens
* vrijdag 11/03: één of andere pasta: tortellini met tomatensaus of spaghetti of chili con carne... 'k weet het nog niet,
en dan is de week weer ten einde en de week die komt ben ik (weeral) een paar dagen met congé ;-)

1 opmerking: