zaterdag 27 augustus 2011

week 34 in 't center van 't land

Terug van vakantie, ik heb nog drie vakantiedagen te gaan en mag weer beginnen op 01 september, juist gelijk in school, voor Yves zit het erop, maandag is hij weer van de 'werkende' partij.
Na een dikke week vooral op restaurant gegeten te hebben, moet er vanaf maandag weer alle dagen gekookt worden. Dus zullen we er alvast aan beginnen, niet aan het koken, wel aan het menu...

*zaterdag 27 augustus: op aanvraag: ribbekes met wat rauwkost en patatjes;
*zondag 28 augustus: ovenschotel met kip en rijst, paprika en tomaatjes (voor de kleur) en rijst, een kleine variante op hetgeen ik hier vond.
*maandag 29 augustus: hier vond ik een vegetarische lasagne, voor mij zou zonder vlees geen probleem zijn, maar Yves en de vriend van mijn dochter zijn echte carnivoren, zij willen vlees!! Dus zal ik een aangepaste versie maken, één met en één zonder vlees. Iedereen content hé.
*dinsdag 30 augustus: er zit nog een potje Boursin cuisine in de frigo, de houdbaarheidsdatum is nog niet verlopen (oef) dus dat kan best dienen om samen met wortelschijfjes gegeten te worden. Nu nog effe denken welke vis daarbij past, kabeljauwfilet of iets van die orde gaat zeker wel altijd...???
*woensdag 31 augustus: laatste dag van de zomervakantie, alhoewel waar is de zomer gebleven dit jaar??? Vandaag dus mijn laatste dag, nu ja laatste dag, volgende week vrijdag (op 09 september) ben ik alweer thuis, dan moeten we hier de 50ste verjaardag vieren van mijnen hubbie... dus vandaag; boontjes met gehaktbrood.
*donderdag 01 september: alle kindjes weer vrolijk naar school, ik weer naar Brussel, ook vrolijk zeker... vanavond moet alles weer een beetje getimed worden, er zal wel gehaktbrood over zijn van gisteren, dit combineren we met spinazie en aardappelen en 't zal weer snel geklonken zijn.
*vrijdag 02 september: pastadag, spaghetti of macaroni, dat zien we dan wel.

Voilà, dat was het weer, smakelijk en tot de volgende...

2 opmerkingen:

  1. Geniet nog maar van die laatste daagjes vakantie! Hier is 't ook aftellen geblazen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Daar zitten lekkere dingen tussen. Geniet nog van de vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen