dinsdag 8 februari 2011

week 6

Er is hier de laatste dagen niet veel gekookt, ten huize ergens in Vlaams-Brabant.
Zaterdag zijn we naar het vakantiesalon geweest, daar hebben we van Irish Coffee genoten.
Daarna zijn we richting restaurant getrokken, Cartoon in Lebbeke, aperitief, lekker gegeten, (alleen lang moeten wachten ...), daarna richting Lange Minnestraat naar toneel gaan kijken van de toneelkring waar een collega voorzitter is en ook regelmatig regisseert.  Het toneelstuk deed een beetje aan het gezin Flodder denken ;-), af en toe om te lachen, maar toch vooral tragisch...en na het toneel de nodige drank bij de af en toe 'geweldige' babbels.

Zondag met vrienden naar de Fedcup in 't Sportpaleis in Antwerpen.  De avond werd afgesloten in een Latin eetcafĂ© met een heerlijke caipirinha (goed bitter, en zoals het spreekwoord zegt: bitter in de mond, maakt het hart gezond) en lekkere fajita's.

En maandag zijn we gaan eten bij mijn dochterken, ze had een smakelijke lasagneschotel klaargemaakt, lekker.  Zoals je ziet, het weekend was een aanslag op de goede dieetvoornemens, maar het was wel een lekkere aanslag... ;-)

Maar vandaag is het weer bittere ernst en moet er gekookt worden, hier in de eigenste keuken.  Dus :

dinsdag 08/02: ik ben (weeral) een dagje met congĂ©.  Vandaag zet ik boontjes op het menu, met een varkenslapje en aardappelen
woensdag 09/02: kip in de wok, met wokgroenten (uiteraard) en met wokmie
donderdag 10/02: rode kool met worst en aardappelen, niks gecompliceerd, makkelijk en lekker
vrijdag 11/02: spaghetti, er zit nog ne pot saus in de diepvriezer, dus snel klaar

ziezo, het moet gezegd, het is ne keer een korte kookweek ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten